Ga je naar EMC World 2015? Schrijf je ook in voor de Dutch Delegation!

EMC World 2015

Voor diegenen die naar EMC World afreizen in mei is er door EMC NL een sociaal programma samengesteld om “de week door te komen”. Net zoals voorgaande jaren is er weer een heel programma in elkaar gezet om het een fantastisch networking evenement te maken. Praat met je landgenoten, onder het genot van een drankje of hapje over wat jou bezig houdt, maar vooral: breid je netwerk uit en kijk waar mogelijkheden liggen.

Ook nu weer organiseert Jibe! Group in opdracht van EMC Nederland een aantal events waar je gewoon bij moet zijn!

Fremont street

Wat wordt er aangeboden?

 • Retourvlucht naar Las Vegas (optioneel bij te boeken; voor eigen rekening)
 • Hotelovernachtingen in Las Vegas (optioneel bij te boeken; voor eigen rekening)
 • Transfers van het vliegveld naar het geboekte hotel op zaterdag 2 mei (dat scheelt weer zoeken naar een taxi en het hotel)
 • Excursie ‘Eldorado Canyon ATV tour’ op zondag 3 mei (ochtend + deel van de middag)
  • Deze ATV tour naar de Eldorado Canyon is een off road excursie via verschillende paden die voorheen werden gebruikt door de Big Horn schapen en erts wagens. Deze tour brengt je terug naar het begin van het het jaar 1800. Vanaf de top van de route heb je fantastische uitzichten over de Colorado River richting de Grand Canyon.
 • Welkom diner, zondagavond 3 mei
  • De welkomstreceptie zal dit jaar plaatsvinden in het ‘oude’ Las Vegas. Vanaf het Venetian zullen we met een touringcar richting Fremont Street gaan, waar we bij Triple George Grill kunnen genieten van een uitgebreid buffet. Na het buffet zal het nog mogelijk zijn om (kort) een ronde te maken over de oude Strip. De cowboy met de zwaaiende arm? Check! De “heart attack grill”? Check!
 • Diner bij Mozen Bistro en voorstelling ‘Zarkana’ by Cirque du Soleil,dinsdagavond 5 mei
  • Op dinsdagavond is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een gecombineerde activiteit bij Mozen Bistro, gesitueerd in het Mandarin Oriental, en de show Zarkana in het ARIA.
 • Las Vegas North Premium Outlets – Donderdagmiddag 7 mei
  • ​Mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de Premium Outlets North in Las Vegas. Vertrek vanaf het Venetian met een touringcar. Als je goedkoop een paar spijkerbroeken nodig hebt, is dit waar je moet zijn! Maar ook andere kleding is er te krijgen. Ach, het is een outlet! Ik ga mee!
 • EMC World 2015 polo + gift

Je kunt je registreren via http://emcworld2015.drupalgardens.com/ en daar nog eens rustig nalezen wat er allemaal op het programma staat. Je kunt ook via Facebook e.e.a. volgen: https://www.facebook.com/oranje.leeuw.

Deze informatie komt rechtstreeks van de Jibe! Group website. Aanpassingen in het programma zijn mogelijk. Kijk voor de meest recente informatie op hun website (hierboven genoemd).

Would you like to comment on this post?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.