EMC World 2016: the Dutch edition

Het is weer die tijd van het jaar: EMC World komt eraan. Het is niemand ontgaan dat in de afgelopen dagen en weken weer allerlei noviteiten van EMC het daglicht hebben gezien: VxRail, VMAX all flash en de nieuwe DSSD en waar is het beter om deze noviteiten te gaan bekijken en je goed te laten informeren? Juist: op EMC World in Las Vegas!! Wissel ervaringen uit met andere klanten, maak kennis met (Nederlandse) partners en filosofeer met EMC specialisten over nieuwe mogelijkheden of maak gewoon die overstap naar het derde platform in IT.

The Dutch Delegation

Net als voorgaande jaren organiseert EMC Nederland weer een sociaal programma rondom het EMC IT-event van het jaar. Heb je de hele dag interessante sessies gevolgd en ben je toe aan wat ontspanning, dan is de Dutch Delegation een aanrader. Dit sociale programma begint op zondag 1 Mei en eindigt op donderdag 4 Mei en zal gedurende EMC World de rode draad zijn door dit drukke evenement.

Sociaal “Dutch Delegation” programma

Dit jaar staan de volgende activiteiten op het programma:

  • Zipline Las VegasBoulder Canyon Ziplining: Zondag voorafgaand aan EMC World kun je veilig hangend aan kabels door de lucht vliegen over een spectaculair woestijngebied en kan je genieten van een adembenemend uitzicht op Las Vegas, Lake Mead en Eldorado Valley.
  • ‘s Avonds is het welkomstdiner in het oude Las Vegas. De cowboy met de wuivende hand en de “Golden Nugget” op Fremont Street zijn voor buitenlanders dé trekpleister van Las Vegas en hoewel de oude strip al lang niet meer het centrum van de gokstad is, spreekt Fremont Street nog steeds tot de verbeelding. Inmiddels is de beroemde straat overdekt, maar het is een spectaculaire trekpleister geworden! Loop er na het uitgebreide buffet even overheen en proef de sfeer van live muziek en bezoek ook de Heart Attack Grill eens met deze opvallende burgers:

Heart Attack Burger

  • De maandag is van oudsher een drukke dag die gezien het overvolle EMC World programma, geen Dutch Delegation activiteiten kent. Maar voor wie EMC World eerder heeft meegemaakt, is het bekend dat je vanaf 7:00 ‘s morgens met het (zeer uitbundige Amerikaanse) ontbijt tot ‘s avonds na negenen je voeten he-le-maal plat loopt tijdens de vele sessies en de befaamde EMC World Reception.
  • MystereDinsdagavond, na alle sessies, hands-on labs en misschien wel een gratis EMC Proven Professional examen (of 2) gaat de Dutch Delegation naar Table 10 om te dineren, gevolgd door een mooie voorstelling van Cirque du Soleil Mystère in Treasure Island.
  • Woensdag zal voorafgaand aan de spectaculaire dag/week-afsluiting een netwerkborrel worden georganiseerd. Het is een ideale gelegenheid om even bij te komen, een drankje “te doen” en om bij te komen voor het altijd ontzettend goed verzorgde avondbuffet wat opgefleurd wordt door een leuk muziekje. Dit is een evenement wat je zeker niet wilt missen! Er is lekker eten en drinken genoeg voor de vele duizenden mensen die zullen komen.
  • Las Vegas North Premium OutletsDonderdag tot in het begin van de middag zijn er dan nog enkele sessies voor de diehards onder ons, want geloof me: er zijn zoveel interessante kennissessies, dat je soms wel meer dan 2 sessies tegelijk hebt, waarvan je er dan maar een kunt bijwonen. Gedurende de week worden sommige van deze sessies herhaald en ook op donderdag is er de mogelijkheid om zoveel mogelijk kennis tot je te nemen. Na de lunch gaan we vervolgens met de Dutch Delegation lekker een middagje shoppen in de Las Vegas North Premium Outlet Stores. Van spijkerbroeken tot sneakers, van het sjieke Armani tot Calvin Klein en van DKNY tot Disney: je zult de middag zonder problemen om krijgen en voor het thuisfront misschien wel wat leuks kunnen kopen.
  • Na terugkomst in the Venetian sluiten we de week af met de laatste netwerkborrel.

Geloof me: dit wordt een week om nooit te vergeten! Maar denk er wel even aan om je in te schrijven voor dit Dutch Delegation programma!

Via Facebook is de Dutch Delegation te volgen op De Oranje Leeuw en binnenkort ook op Twitter via hashtag #EMCWorldNL.

Would you like to comment on this post?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.